• Gratis verzending vanaf €45,-
  • Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis
  • 93% beveelt ons aan

SPECIFIC HAIR NEEDS? SIMPLE HAIRCARE SOLUTIONS

REDKEN STYLING

CREATE THE LATEST LOOK!

Met de styling producten van REDKEN creëer je de hotste looks van de catwalk in het alledaagse leven.
De verschillende lijnen richten zich op specifieke fashionable looks en op verschillende haartypes.

Elk REDKEN styling product heeft een cijfer dat staat voor het level of control:
hoe hoger het cijfer, hoe meer stevigheid en controle het product het haar geeft.

Door te blenden (producten mixen) en te layeren (producten na elkaar gebruiken)
kunnen verschillende styling producten gecombineerd worden om de ultieme look te creëren.

HOT RIGHT NOW

Established in 1960 as pioneer in professional products, Redken realised the power of hair products that continue the benefits of salon services at home. Redken changed the game, and the industry.


- PAULA KENT, FOUNDER

Get Closer to Redken

Met het beste van fashion, wetenschap en inspiratie, biedt REDKEN een compleet portfolio aan geavanceerde oplossingen voor elk haarprobleem en creatieve styling producten om je creativiteit te inspireren en je haar een boost te geven.
HAIRCARE

Specifieke behoeften, simpele oplossingen. REDKEN biedt oplossingen voor alle behoeften van je haar. Een complete collectie aan wetenschappelijk geavanceerde haarproducten gebaseerd op revolutionaire ontdekkingen, inclusief het Interbond Conditioning Systeem en Interlock ProteÏne Netwerk (IPN) staat hiervoor ter beschikking. Elke hair care collectie transformeert de conditie van het haar voor een verbeterde handelbaarheid en glans.
STYLING

Runway style…every day. Creëer de prachtige styles van New York Fashion Week --elke dag weer. REDKEN's styling producten zijn onderverdeeld in twee delen -- End Result en Specialty -- zodat je kunt mixen, matchen, blenden en layeren om exact de gewenste look te krijgen. Elk product heeft een getal dat de mate van controle die het product biedt aangeeft -- hoe hoger het getal, hoe meer controle: mild 01-05, medium 06-15, of maximum 16-28.
REDKEN FOR MEN

High-performance groomers voor je persoonlijke stijl. Van haircare en stylingproducten tot de eerste professionele haarkleuring voor mannen, REDKEN For Men biedt een complete reeks van oplossingen om aan de haarverzorgingsbehoeften van mannen te voldoen.