• Gratis verzending vanaf €45,-
  • Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis
  • 93% beveelt ons aan

Winkel naar behoefte voor jouw haar

Kérastase - a brand that can always be relied on to create new products you didn't know you needed until you've used them.

-- VOGUE

BEST SELLERS

Je haar weerspiegelt je mood & mindset. Het beweegt vrij zoals jij doet. Het is een belangrijke boodschapper naar de buitenwereld toe en verdient daarom uitzonderlijke zorg. Dit is de bestaansreden van Kérastase, dat aan de basis staat van de luxe haarverzorging. Kérastase gelooft dat haar méér is dan gewoon iets dat je elke dag draagt. Het is de persoonlijke uitdrukking van de manier waarop je in het leven staat. Geïnspireerd door de intieme kennismaking met het persoonlijke karakter van haarverzorging, biedt Kérastase op maat gemaakte verzorging voor uitzonderlijk mooi haar.

DISCOVER KÉRASTASE

Kérastase Aura Botanica

Ontdek de nieuwe en natuurlijke serie Kerastase Aura Botanica.

Kérastase Elixir Ultime

Ontdek het voordeel van Elixer Ultime. De meest zeldzame en kostbare extracten die je haar maar kan wensen.

Sets en aanbiedingen

Deze sets met extra aanbiedingen geven je haar een perfecte start.

3-STAPPEN SCHOONHEIDSRITUEEL

Een uniek ritueel; reinig, verzorg en modelleer. Zorgvuldig samengestelde methodes voor subliem haar. Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte salonbehandeling. Het weldadige effect van de behandeling kan worden verlengd met een thuisverzorgingsprogramma.

1. Reinig

De eerste stap in de routine, uitgevoerd met reinigingsproducten, die zijn afgestemd op de behoeften van jouw haar. Zij bevatten elk een smeltende zachte textuur en een subtiele geur. Het product wordt ingemasseerd om de zintuigen te ontwaken.

2. Verzorg

Doelgerichte, geavanceerde producten die diep doordringen in het haar. De transformatie van het haar is direct te voelen; het haar hervindt zijn kracht en weelderigheid, met langhoudend resultaat.

3. Modelleer

De laatste stap in het ritueel is het aanbrengen van een leave-in product dat zorgt voor een sublieme finish van het haar. Deze stap biedt effectieve bescherming en een schitterende glans terwijl het haar perfect wordt voorbereid voor een blow-dry of styling.

What is hot !

24-KARAAT RITUEEL

Kérastase biedt een uitzonderlijke ervaring met het nieuwe 24-karaat ritueel. Een multi-sensorieel moment, waarin ultra-geconcentreerde en zeldzame oliën doordringen in het haar om het haar te sublimeren, voeden, beschermen en kracht te geven. Je kapper gebruikt dit, omdat het beschikt over verschillende waardevolle oliën waarmee het ritueel afgestemd kan worden op de persoonlijke behoeften van jouw haar. Maar je wilt je haar thuis ook de beste verzorging geven. Het luxe 24-karaat ritueel combineert gepersonaliseerde behandelingen met massage technieken zodat het haar schittert als nooit tevoren.

ONTDEK HET ASSORTIMENT