• Gratis verzending vanaf €45,-
  • Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis
  • 93% beveelt ons aan

1 tot 24 van 90 Artikelen

24 48 96 artikelen

1 tot 24 van 90 Artikelen

24 48 96 artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Producten tegen Haaruitval

Haaruitval is een vervelend, maar veel voorkomend probleem. Haaruitval bij mannen is bekend en geaccepteerd, maar helaas is het probleem bij vrouwen minder bekend. Terwijl ook een groot deel van de vrouwen in haar leven met haaruitval te maken krijgt. Gelukkig zijn er producten die je kunnen helpen om je dunner wordende haar optimaal te verzorgen of om haaruitval te maskeren.
HB Care is marktleider en al 25 jaar specialist op het gebied van haaruitval producten voor zowel mannen als vrouwen. HB Care verkoopt uitsluitend professionele producten waarvan de werking wetenschappelijk aangetoond is.

Het ruime assortiment professionele anti haaruitval producten bevat producten tegen haaruitval bij vrouwen en haaruitval bij mannen. In de shop vind je onder andere shampoo tegen haaruitval en Hair Fibres. Met Hair Fibres kun je haaruitval op een unieke manier onzichtbaar maken zonder haarstukken of pruik. Daarnaast kun je je haar doeltreffend tegen haaruitval beschermen met producten op basis van Aminexil , een bewezen middel tegen haaruitval. Bij HB Care vind je de Aminexil producten van verschillende professionele merken, zoals Kerastase Aminexil, Aminexil Loreal. Verder heeft HB Care een uitgebreid assortiment in de bewezen producten tegen haaruitval van het beroemde merk Nanogen.