• Gratis verzending vanaf €45,-
  • Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis
  • 93% beveelt ons aan

Het nieuwe Aura Botanica Gamma

De pure kracht van de natuur, in een verfijnde ervaring

Het Aura Botanica gamma biedt een antwoord op een groeiende vraag voor verantwoorde luxe. Het biedt effectieve verzorging voor natuurlijk, licht dof haar en laat een gezonde, natuurlijke glow achter. De sublieme sensatie van 'nude' hair wordt geïntroduceerd, zonder laagje en zonder residuen. Prachtig haar met een natuurlijke glow, alsof het herboren is.

WARE NATUURLIJKHEID met formules samengesteld uit ingrediënten met gemiddeld 98% natuurlijke oorsprong. De actieve ingrediënten zijn van verantwoorde afkomst. Alle formules zijn gemiddeld 97% biologisch afbreekbaar.

WARE KWALITEIT, met bewezen werkzame bestanddelen die 48 uur duurzame voeding bieden, 72 uur anti-frizz controle en 4x meer glans.

WARE LUXE in een complete zintuiglijke beleving; innemende texturen en een unieke geur, gehuld in een elegante verpakking. De beleving wordt versterkt door een op-maat-gemaakt in-salon ritueel en thuis herbeleefd, als momenten van puur welzijn. Het genot is nog mooier gemaakt door de uitstekende kwaliteit van verantwoordelijk gewonnen kokosnoot- en arganoliën.

Aura Botanica

Powered by highly effective ingredients

Samoan

Coconut oil

Moroccan

Argan oil

Aromatic

Fragrance

The refined luxury of remarkable glowing hair

Nude Touch
48H
Durable nutrition
Lightweight
72H
Anti-frizz control
Remarkable Glow
4X
Shinier hair