• Gratis verzending vanaf €45,-
  • Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis
  • 93% beveelt ons aan

1 tot 24 van 72 Artikelen

24 48 96 artikelen

1 tot 24 van 72 Artikelen

24 48 96 artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Welke haarborstel past bij mijn haar?

Met een borstel kun je je haar ontklitten en stylen. Maar niet elke borstel is geschikt voor elk haartype. Gelukkig heeft HB Care voor elke haarsoort de ideale borstel in huis:

Borstels voor ontklitten en glad maken van je haar 
-Detangling brush: deze borstels zijn ideaal voor pijnloos ontklitten. Detangling brushes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Ze zijn te gebruiken bij elke haarlengte en vooral ideaal voor dik en weerbarstig haar.
-Paddle brush: dit is een grote, hoekige borstel in de vorm van een “peddel”. Ideaal om lang haar te ontklitten en glad te maken.

Ronde borstels om krullen, slag en volume in het haar te creëren:
ronde borstels met een kleine diameter zijn bedoeld voor kort haar. Je kunt met deze borstels een stevigere krul maken. Borstels met een kleine diameter zijn niet geschikt om in lang haar te gebruiken, omdat dit klitten en vastzitten tot gevolg kan hebben.
ronde borstels met een grotere diameter zijn het meest geschikt voor halflang tot lang haar. Met deze borstels kun je meer slag en volume creëren.

Toupeerbostel (ook wel backcomb of dressing brush genoemd):
Toupeerborstels zijn smalle, rechthoekige borstels, die ideaal zijn voor het touperen van halflang en lang haar. Met touperen geef je je haar meer volume en blijft het langer in model.

Styling brushes:
Styling brushes zijn ideaal voor het stylen en ontklitten van kort en half lang haar of om volume te creëren.

Vent brushes:
Met een vent brush kun je kort en halflang haar stylen of meer volume geven.  


Verschillende soorten borstelharen:

boar bristles: zijn gemaakt met zwijnenhaar, deze borstels zijn vooral geschikt voor fijn en kort haar. 
- borstels met synthetisch of nylon haar: deze borstels hebben synthetische haartjes of kunststof pennen, die de borstel ideaal maken voor dik, lang en/of weerbarstig haar
gecombineerde borstels: deze borstels hebben kunststof pennen, met daaromheen zwijnenhaar. Hiermee kun je  krullend, golvend of kroeshaar glad strijken en van de nodige glans voorzien.